Sant Feliu Sasserra va acollir la trobada biannual de Sant Felius. La Poncella va participar a l'Ofici solemne a l'Església parroquial de la localitat. Durant el matí es van poder visitar els estands on es recollien tradicions i cultura de cada poble.
A la XII Trobada hi van participar Sant Feliu d'Amunt, Sant Feliu d'Avall, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Feliu de Codines, Sant Feliu de Guíxols, Sant Feliu de Llobregat, Sant Feliu de Pallerols i Sant Feliu Sasserra, com a poble amfitrió. A la trobada hi va assistir l'alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall, i la regidora d'Actes protocol·laris, M. Antònia Gómez.
Les activitats van començar a les 10.00h amb una cercavila dels Gegants i Grallers de Sant Feliu Sasserra i un Ofici solemne a l'Església parroquial amb la participació de l'Associació artística-cultural La Poncella de Sant Feliu de Codines. A les 10.30h es va fer una recepció oficial de les autoritats de cada població a la sala d’actes de l'Ajuntament i a partir d'aquesta hora a la zona esportiva es va fer un campionat de petanca (2 tripletes per poble).
Es va fer una demostració de danses a la plaça de l'Església de Sant Feliu Sasserra i després un dinar de germanor al pati de l'escola i a les 16.30h una demostració de danses, a la pista poliesportiva, amb l’actuació de Sant Feliu de Pallerols (Ball dels cavallets, gegants i mulassa) i Sant Feliu Sasserra (Dansa del Treure Ball).
Paral·lelament es podrà visitar el Centre d'Interpretació de la Bruixeria, una visita guiada pel nucli antic de Sant Feliu Sasserra, una exposició de forja a la planta superior de l'Ateneu i una visita al campanar de l'Església.
Centre d'Interpretació de la bruixeriaAproxima a la realitat de la bruixeria al Lluçanès del segle XVII. Entre 1618 i 1648 a Sant Feliu Sassera es van processar vint-i-tres dones, i almenys sis d'elles van ser executades. El centre explica el fenomen de la bruixeria a partir d'una visió antropològica, que ressalta els costums i creences que caracteritzen la bruixeria, l'època de les grans persecucions i la seva relació amb el món femení.Qui són les bruixes? Quina relació hi ha entre les bruixes i altres éssers com follets, gegants, fades, dones d'aigua, remeieres, guaridores, saludadores i llevadores? La visita acaba amb un audiovisual. La música i les imatges ens transporten al procés criminal d'una bruixa del segle XVII.