La restauració de la façana de l'antiga capella del cementiri ha estat possible gràcies a les tasques de tres persones del sector de la construcció en situació d'atur que estan adscrites a un pla d'ocupació a què es va acollir l'Ajuntament.
La façana de l'antiga capella mortuòria del cementiri municipal ha estat restaurada per a tres aturats del poble de 28, 35 i 56 anys mitjançant un pla d'ocupació. Aquests operaris cobren el subsidi d'atur i l'Ajuntament els complementa els ingressos que perceben. Segons l'alcalde, Pere Pladevall, el pla beneficia a les persones que treballaven a la construcció i que s'han quedat sense feina i aquesta iniciativa es continuarà portant a terme per ajudar a les persones desocupades que cobren el subsidi d'atur.
La selecció dels treballadors es fa des del Servei d'Ocupació de Catalunya que proposa els candidats a l'Ajuntament. A banda d'aquesta tasca de restauració de la capella durant mig any han estat treballant a la via pública suprimint barreres arquitectòniques en passos de vianants, reparant i fent el manteniment de bancs i millorant les voreres.
La capella restaurada data de l'any 1860 i és d'estil neoclàssicS'ha renovat la façana i s'han restaurant la resta d'elements que en formen part, com la petita escultura de l'àngel de la mort o l'arc de la porta d'entrada on hi ha la inscripció en llatí: "Aquell que cregui en mi viurà eternament". L'obra de restauració s'ha fet sota la supervisió de l'enginyer municipal i del personal de la brigada.
Fins als anys 40 s'hi deixaven els fèretres abans de ser enterrats. Ara s'utilitza com a magatzem del mateix cementiri.