Gran afluència de públic a la XIX Fira de la Carbassa i productes de la terra
Aquest cap de setmana s'ha celebrat la XIX Fira de la Carbassa, amb un èxit de públic i participació! Amb una trentena de parades de productes fets amb carbassa, bolets, cervesa artesana, embotits, formatges, olis, mel, verdures, elaboracions i productes locals, bijuteria, decoració i instruments fets amb carbassa...
La inauguració de la Fira va anar a càrrec de Joan Pons, vicepresident 2n del Consell Comarcal del Vallès Oriental, de la regidora de Comerç, Anna Vilarrasa i regidors/es del consistori.
Els més petits han pogut gaudir de tallers de pintacares, dibuix, manualitats, infables i el concurs de la carbassa amagada.
Enguany s'ha recuperat el concurs de la carbassa i el fruit més pesat! Miquel Gómez de Manresa ha guanyat amb una espectacular carbassa de 681 quilos. També s'han donat premis per la carbassa local de Lliçà d'Amunt de 82 quilos i una especial de Sant Antoni de Vilamajor de 110 quilos. Pel que fa als fruits més pesants, hi havia una síndria de 16 quilos i un carbassó de 12 quilos! La sequera i la falta d'aigua ha posat una mica difícil la collita i també la participació. Gràcies a tots els participants!
🍽 El showcooking amb el cuiner Arnau Paris, guanyador de MasterChef i cuiner de TV3 ha estat un èxit!
Durant tota la setmana els esbabliments i restaurants de Sant Feliu han ofert productes i menús amb carbassa! Gràcies!!
I també es van buscar les llavors de la Carbassa gegant! Ja preparant la celebració del 20è aniversari el 2025!
👏👏 Gràcies a l’Associació Amics de la Carbassa per organitzar la fira, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament! Enhorabona!!