Èxit de participació en el curs de cuina d'Ada Parellada, emmarcat en el Pla d'Entorn

Dijous, 24 de gener de 2008

Un total de 20 persones, mares, pares i cuineres dels centres escolars del municipi, participen en el curs de cuina Grans plats per a gent menuda que imparteix la cuinera Ada Parellada. Aquest taller d’educació en l’alimentació, amb les places limitades i totes cobertes, ha tingut un èxit de participació.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament i el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, està emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn que s'està portant a terme a Sant Feliu. Té una durada de tres dies, 23 i 28 de gener i 4 de febrer, i es duu a terme a la cuina del CEIP Jaume Balmes de Sant Feliu. Els objectius del curs són conscienciar als pares o tutors de tenir cura de l’alimentació dels seus fills – tant des del punt de vista nutricional com des d’una alimentació plaent, facilitar pautes organitzatives i tècniques culinàries per aconseguir, a casa, una alimentació equilibrada cada dia, aprendre a cuinar plats base, que després poden personalitzar i adaptar a la seva realitat i passar una bona estona plegats amb l’alimentació com a centre d’interès. La cuinera Ada Parellada ha seleccionat diversos plats de fàcil elaboració amb productes que generalment no agraden als infants. Una cuinera entusiasta de la gastronomia infantil La cuinera Ada Parellada és filla de fondistes de tradició centenària. Va obrir el restaurant Semproniana on hi elabora les versions roqueres de la cuina tradicional. Gestiona dos locals més de restauració a Barcelona: Petra i Pla dels Àngels. És autora de diversos llibres de cuina i fa un parell d’anys que es dedica a la recerca i aplicació de conceptes al voltant de la gastronomia infantil. Ada Parellada també ha conduït tallers d’educació alimentària en diferents centres escolars de primària i secundària.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:46