Escudella de Carnestoltes, una tradició codinenca des de finals del segle XVIII
Molt bona acollida a la festa, amb la plaça plena i les taules parades per menjar-se-la al mateix lloc on es prepara durant hores. O emportar-se-la amb una olla cap a casa. Es van repartir més de 2000 litres d'escudella.
Els Amics de l'Escudella van preparar esmorzar, torrades amb salsitxes o xocolata, per a uns 800 infants i joves dels centres de primària i secundària.
Es van cuinar 10 calderes d'escudella amb 24.000 mandonguilles, 80 quilos de patates, 40 quilos de pastanagues, 35 quilos de cols, 40 quilos de carbasses, 30 quilos d'arròs, 45 quilos de fideus, 28 quilos d'ossos de vedella, 30 quilos de costella de porc, 45 quilos de pollastre, 35 quilos de botifarra negra... i altres ingredients‼️
Gràcies Amics de l'Escudella i a tots els col·laboradors/es que ho heu fet possible!