L'agenda d'activitats es distribueix a totes les llars cada mes.
Podeu consultar l'agenda de ABRIL 2025 en versió PDF aquí
Concurs de Punts de llibre per Sant Jordi
El 3 de març va arrencar el Concurs de Punts de Llibre per Sant Jordi que organitza la Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar. Aquest any està centrat en els còmics.
Pots crear una imatge, un dibuix o una tira còmica i elaborar un punt de llibre, fins al 5 d'abril. Consulta les bases:
Presenta el treball de recerca a la 6a edició del Premi Vila de Sant Feliu (fins al 30 d'abril)
L’Ajuntament convoca la 6a edició del Premi Vila de Sant Feliu de Codines al millor Treball de Recerca de Batxillerat com a reconeixement a la tasca d'investigació realitzada per l'alumnat i per visualitzar els resultats d'aquesta activitat acadèmica. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 30 d'abril de 2025.
Cercle de Criança: Espai familiar per a infants de 3-4 anys
Espai lúdic, educatiu, de trobada i relació, dirigit a infants de 3-4 anys i les seves famílies. Gestionat per a mares i pares que volen crear un espai de trobada entre famílies i infants per acompanyar la criança, generar vincles i crear comunitat.
Es fan trobades quinzenals els dijous a la tarda, de 17.15 a 18.00h, a la sala d'actes del Centre Cívic.
És una activitat amb inscripció prèvia. Cal posar-se en contacte amb el Cercle de Criança de Vincles.
Speaking: tertúlia en anglès a la biblioteca
Tots els dijous del curs escolar, a les 19.00h, la Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar ofereix l'activitat "SPEAKING", un grup de conversa en anglès. A càrrec de Durham School.
Per a més informació i inscripcions a la Biblioteca.
Curset de sardanes
Vols aprendre a ballar sardanes? Vine els dijous de 19.00 a 20.00h al Casal Municipal de la Gent Gran.
És una activitat per a totes les edats que organitza l'Agrupació Sardanista de Sant Feliu, amb el suport de l'Associació de Jubilats i Pensionistes.
Trobada del Grup de suport al dol
Un grup de dol és un espai que promou la salut psicològica, emocional i espiritual a través de poder compartir i expressar tot allò que ens fa sentir quan perdem una persona, una situació o una cosa.
A la vegada, els diferents testimonis i experiències que ens ofereixen els participants, ens igualen i podem sentir-nos còmodes i més capaços d’entendre què és un procés de dol.
El dol és un procés natural que vivim moltes vegades durant la vida. Transitar per ell no és fàcil i ens ajuda poder sentir-nos protegits, escoltats, entesos i respectats. Al nostre entorn és difícil poder sostenir cada una de les emocions, idees i conductes que tenim quan estem en un procés d’aquest tipus.
Qui som? Un equip de persones voluntàries que actualment estan cursant un itinerari de formació específica i continuada sobre l’acompanyament al dol, i que tenen una sensibilitat en front la gestió de les pèrdues.
Aquest equip està dirigit i dinamitzat per Ricard Diaz Mallofré, psicoterapeuta clínic, consultor clínic, coach sistèmic i director de programes d’humanització en col·lectivitats. Expert en processos de final de vida i dol.
Totes les persones majors de 18 anys que hagin viscut qualsevol tipus de pèrdua i que sentin o creguin que els ajudaria poder formar part d’un grup de dol.
Quan ens trobem? DIJOUS, de 19.30 a 21.00h cada 15 dies, a la sala polivalent de la sala de vetlla, a la carretera de Sant Miquel del Fai, 8 de Sant Feliu de Codines.
Hi vols formar part? Totes les persones que hi vulguin formar part cal que es posin en contacte amb Ricard Diaz Mallofré. Tel. 677 521 997 / ricard@prosperitas.es