El dissabte 23 de juny, revetlla de Sant Joan, s'organitza l'arribada de la Flama del Canigó a la Font dels Àlbers, de la mà d'Òmnium Cultural del Vallès Oriental.
Sortida a les 20.30h de la Font dels Àlbers i arribada a la plaça Josep Umbert Ventura, amb encesa del peveter i la lectura d'un manifest.
Abans de manipular els petards
En encendre els petards
On encendre els petards amb seguretat
No manipuleu els petards
Els productes de pastisseria, especialment els farcits de crema o nata, són un medi òptim per a la supervivència i multiplicació de microorganismes patògens, si no es respecten les condicions d'higiene necessàries durant la seva elaboració i conservació. A més, cal tenir en compte que les elevades temperatures que es donen durant l'època estival en el nostre territori suposen un factor de risc associat al consum d'aquests productes.
Per prevenir possibles toxiinfeccions alimentàries i gaudir de les coques amb seguretat l’ACSA difon unes recomanacions bàsiques orientades a la població consumidora:
- Les coques farcides amb nata o crema cal conservar-les en fred fins al moment del seu consum.
- En els desplaçaments llargs o si no es pot assegurar la conservació en refrigeració, es recomana optar per coques no farcides.
Les persones al·lèrgiques o intolerants a la llet, l’ou o el gluten també poden elaborar les seves pròpies coques seguint la recepta de la Fundació Alícia.
Organitza: Òmnium Vallès Oriental